| Gratis Ontwikkeladvies 45-plus |

Zit je nog op het juiste spoor?

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Maar hoe blijf je jezelf ontwikkelen? En wie kan je daar eigenlijk bij helpen? Onze loopbaanadviseur kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken, maakt de loopbaanbaanadviseur een op maat gemaakt advies. Daardoor krijg jij een beter beeld van wat nodig is om meer gebruik te maken van je talenten én voor een werkleven vol energie. Het Ontwikkeladvies is nu gratis beschikbaar voor alle werkende 45-plussers.

Hoe werkt het Ontwikkeladvies?

Het Ontwikkeladvies is bedoeld voor werkende 45-plussers die minimaal 12 uur per week werken. Zij kunnen kosteloos gebruik maken van de hulp van een loopbaanadviseur. Tijdens een aantal gesprekken vraagt de adviseur naar jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen. Alles wat er wordt gezegd in deze gesprekken blijft tussen jou en de loopbaanadviseur en wordt met niemand anders gedeeld. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan namelijk centraal. Zie het als een beloning voor jezelf, waarvan jij bepaalt met wie je het deelt. Het Ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Hoe maak je gebruik van het Gratis Ontwikkeladvies?

Meedoen met Het Ontwikkeladvies is vrijwillig. Het is dus jouw keuze. Gebruik maken van het advies is eenvoudig en kost niet veel tijd. De enige stap is het zoeken naar een passende loopbaanadviseur bij jou in de buurt. Dat kan via beroepsverenigingen zoals het NOLOC https://www.noloc.nl/ontwikkeladvies en maar ook rechtstreeks met ons contact@own-advice.nl En de kosten die hieraan verbonden zijn, daar hoef jij je niet druk om te maken. Die worden door onze adviseur afgehandeld.

Meer informatie over de subsidieregeling

https://www.agentschapszw.nl/subsidies-en-regelingen/t/tijdelijke-subsidieregeling-ontwikkeladvies-voor-vijfenveertigplussers/

| MELD JE AAN |    | DOWNLOAD BROCHURE |